2011. március 14., hétfő

2 táncos 20 év tapasztalata videón

.
Keleti táncrajongók igazi csemegéje közel fél órában


Egy olyan interjú, ami abban tér el a témában fellelhető egyéb videóktól, hogy itt az oktatók most részleteiben kifejtik az órák nehézségeit, hangulatát és mélyebb bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé. Nagy öröm számomra, hogy összejött ez a videós interjú, egy kiváló hastánc oktatóval, Seymen Krisztina Nurgüllel, (akit amúgy van szerencsém a haladó kuchipudi csoportomban oktatni) és külön öröm, hogy most, itt, Te is részese lehetsz ennek a beszélgetésnek.

Mindenképp ajánlom ezt a videót azoknak a figyelmébe, akiknek már többször megfordult a fejében, hogy szívesen kipróbálnának valamilyen tánctanfolyamot – esetleg pont a keleti táncok varázslatos világát. Érdemes lesz megnézned, mert a felvételen igyekeztünk a lehető legközvetlenebbül bemutatni a tánctanulás rejtelmeit. Megismerheted az oktatókat, akikre ezután már nem idegenként fogsz tekinteni, és sokkal nagyobb bizalommal tudsz lenni irántunk.

Azoknak is hasznos lesz, akik már rendszeresen járnak valamilyen egyéb tánctanfolyamra, mert egy új világ, a keleti táncok világa nyílik meg számukra. Nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerj új táncstílusokat, és új tánctanárokat.

Könnyen lehet, hogy Te már ismered is Krisztát, láttad a fellépését vagy voltál nála órán, esetleg ismerősöd jár hozzá. Neked is érdemes lesz megnézned a videót, hisz lehet, hogy egy olyan arcát is megismerheted Krisztának, amivel eddig nem találkoztál.

A videó nem rövid, 27 perc , és tudom, hogy nincs sok időd, de arra kérlek, hogy tegyél félre most mindent, és ha valóban érdekel a táncok világa, akkor nézd most meg! Ne halogasd! Tudom, hogy sokszor szeretjük a dolgokat halogatni, amelyek csak gyűlnek-gyűlnek és aztán el is felejtődnek. Ezt a videót most ne így kezeld, hiszen valóban a 2 táncos összesen 20 év tapasztalata van benne. Kár lenne az “… ej, ráérünk arra még” limlomok közé súvasztanod. Külön öröm még, hogy a beszélgetőtársam, Kriszta azt mondta a felvétel után, hogy nagy boldogság volt számára, hogy olyan dolgok is szóba kerültek a táncok kapcsán a felvételen, amelyek korábbiakban nem. Dőlj hátra és szánd az elkövetekző fél órádat a varázslatos keleti táncok világának! Fogadd sok szeretettel az interjút!
Üdv:

Zsuzsa

.