2012. január 19., csütörtök

A belső nyugalmad kulcsa > programajánló

.
Egy olyan világban élünk, amelyik minden nap új kihívásokat támaszt velünk szemben a gyorsaságával, a folyamatos változásával, az egyre kifinomultabb problémáival. Emiatt az emberek egyre nagyobb hányada érzi úgy, hogy szüksége lenne valami belső stabilitásra. Sok ember vágyik belső békére és nyugalomra, de nem nagyon tudja, hogy érje el, hogyan induljon el az úton. Mi lenne az az eszköz, amivel egyensúlyba hozhatná magát, és amivel megtapasztalhatná a belső énjében lévő csendet? Te tudod, hogyan érheted el?

A különböző művészetek segíthetnek bennünket abban, hogy megtalájuk a bennünk rejlő csendet. A legnagyobb művészek, mint Mozart, Leonardo Da Vinci, William Blake, stb., művészetét még évszázadokkal haláluk után is értékeljük, és újra és újra elmerülünk szépségében, és megtalájuk benne a belső örömöt és békét. Ezek a művészek mind a belső spirituális békéjükből, örömükből, a lelkükből merítették azt, amit a zenéjükben, képeikben, verseikben kifejeztek. Mindegyikük megtalálta a belső béke, nyugalom és öröm kulcsát, amit most Te is megkaphatsz egy zene és táncművészeti fesztivál által.

Ez a művészeti fesztivál egyedi és különleges lesz, mert klasszikus nyugati és indiai zenékben és kuchipudi táncban egyaránt örömödet lelheted. Ha szeretnéd megtalálni vagy csak megerősíteni a belső békédet, valamint nem hagynak hidegen az előadóművészetek, akkor ez egy kihagyhatatlan program számodra! Ilyen előadást nem hallhatsz és láthatsz sem a tv-ben, sem a rádiókban!

További részletek videókkel az alábbi oldalon:
http://kulcsalelekhez.hu/

Ha pedig nem csak közönsége szeretnél lenni a fent említett kuchipudi táncnak, de szeretnél benne elmélyedni, és újjászületni általa, akkor ne feledd, hogy februárban kezdő tanfolyam indul Pécsett!

Részletek az előző bejegyzésben, vagy kattints ide!



Üdv:

Zsuzsa













.