2010. szeptember 15., szerda

Egy táncos álma valóra válik - ajándék videó

.
India olyan, mint egy ékszerdoboz. Tele van varázslatos, értékes és különleges meglepetésekkel, amelyek mind-mind elbűvölik a nyugati embert.

Legfőbb célom, hogy a hozzád hasonló igényes és különlegességre vágyó nőknek az életébe elhozzam azt a varázslatot, amit a keleti világ, India, és ez a páratlan keleti tánc, a kuchipudi nyújt, és amelyekbe most Te is azonnal betekintést nyerhetsz egy páratlan és egyedülálló videóval.


Hogyan váltak valóra Indiával, é
s a kuchipudival kapcsolatos álmaim? Ezt szeretném megosztatni veled, valamint bevonni téged ebbe a magával ragadó világba, azzal, hogy ebben a videóban bemutatom neked azt az akadémiát, ahol én tanulhattam kuchipudit.

Ha megnézed ezt a videót, átérezheted India és a kuchipudi varázsát, megláthatod, hogyan tanítanak az indiai tanárok, betekintést nyerhetsz azokra az órákra, amelyeken én is résztvettem. Részese lehetsz azoknak az örmöknek és élményeknek, amiket én is átéltem Indiában.

Ha te is szeretnél csatlakozni az októberben induló tanfolyamokhoz itt Magyarországon, de nem tudsz részt venni a bemutató órákon, feltétlenül ajánlom, hogy nézd meg a videót, mert az én óráim is az ott bemutatott órákhoz hasonló módon zajlanak, így, amikor eljössz a legelső órára, már azt fogod érezni, hogy egy ismerős közegbe érkezel.

Ehhez nem kell mást tenned, mint kérned bal oldalon lent a Kuchipudi Kalauzt és máris megkapod ezt a páratlan videót ajándékba!Üdv:

Zsuzsa