2011. február 2., szerda

Kezdő kuchipudi - klasszikus indiai tánctanfolyam indul Pécsen februártól

.
Még nem késő, hogy Te is csatlakozz a februárban induló kezdő kuchipudi tanfolyamhoz!

Próbálj ki egy olyan táncot a gyakorlatban, ami teljesen más, mint a nyugati táncok, ami új lendületet visz az életedbe, és amitől jobban fogod érezni magad kívül és belül is!

Időpont: minden csütörtökön 18:30-20:00
Legelső óra: 2011. február 3.
Helyszín: Alajos Utcai Közösségi Ház, Pécs, Alajos u. 2/2
Tanfolyam díja: 6000 Ft/hó

Az órához folyamatosan lehet csatlakozni februárban!

Mit hozz magaddal az órára:
Kényelmes, hosszúszárú nadrág, póló

Ha esetleg attól félsz, hogy még sosem próbáltad ezt a táncot, és mi van, ha kiderül, hogy mégsem jön be Neked, és kidobtál ennyi pénzt az ablakon, akkor a

100% visszatáncolási garancia

megoldja a gondodat! Vagyis, ha eljössz, befizeted a tándíjat és úgy gondolod, hogy nem erre számítottál, mégsem tetszik akár a tánc, vagy ahogy tanítok, stb. (bár én mindent el fogok követni, hogy ne így legyen:-), és nem akarod folytatni a tánctanulást, akkor visszakapod a havi tandíj teljes összegét! Bármilyen feltétel nélkül.

Hogy ne legyen teljesen ismeretlen a kuchipudi az első óra előtt, javaslom, nézz szét egy kicsit a bejegyzések között, olvasgass, ismerkedj vele, valamint nézd meg a rövid összefoglaló videót a januári bemutató óráról! Ha pedig részt vettél a bemutató órán, akkor felelevenítheted az ott látottakat és hallottakat.Találkozunk az órán! Várlak sok szeretettel!Üdv:

Zsuzsa
.