2011. január 24., hétfő

Különleges programajánló - Kuchipudi bemutató óra Pécsen

.
Egy hete még olyan volt az időjárás, mintha megérkezett volna a tavasz. De sokunk bánatára mára megint visszatért a tél mínuszokkal és hóval. Ha Te is azok közé tartozol, akik már inkább a tavasz és nyár felé kacsingatnak, akkor ne feledd, hogy van egy nagyon különleges programajánlatom számodra, amivel könnyebben átvészelheted a visszatért telet!

Gyere el ezen a héten csütörtökön, (2011. január 27.) a KPVD Közösségi Házba (Pécs, Alajos u. 2/2) a Kuchipudi bemutató órámra, ami 19:00 órakor kezdődik. Ismerkedj meg ezzel a dél-indiai tánccal élőben, ami egy különleges, dinamikus tánc, a klasszikus indiai táncok gyöngyeme! A bemutató óra ingyenes, és nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Az óra alatt eldöntheted, hogy van-e kedved Neked is elsajátítani a kuchipudit, és csatlakozni a februártól induló új kezdő csoporthoz.

Ki ne hagyd ezt az egyedülálló órát, és ha nincs kedved egyedül jönni, hozd el egy barátnődet is!

A további részletekhez kattints a plakátra. (A további nagyításhoz kattints rá még egyszer!)Várlak sok szeretettel 2011. január 27-én, 19:00 órakor a KPVD Közösségi Házban (Pécs, Aljos u 2/2.) !


Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a bemutató óra, kérlek küldd neki tovább ezt a bejegyzést! Köszönöm!

Üdv:

Zsuzsa.