2011. június 21., kedd

Kucsipudi az OFF Porondon

.
A legutóbbi bejegyzésben meghívtalak a múlt heti fellépésemre a POSZT-on, ahol is az OFF Porondon, a Jókai téren léptem fel. Az itteni programokat már néhány éve a pécsi MárkusZínház (egy nagyon remek kis bábszínház) szervezi, és ők kértek fel, hogy szerepeljek egy este.

A szervezők egy kis, szabadtéri színpadot állítottak fel, egy sátorral a nézőtér felett. Az egész színpadnak, térnek nagyon kellemes hangulatot kölcsönöztek. A programok nagyon változatosak voltak - kicsik és nagyok egyaránt találhattak itt maguknak valót. Nagyon sokan jöttek az egy hét alatt az előadásokra, így a kucsipudi esten is szép számmal voltak nézők.

Bár még új és ismeretlen műfajnak számít ez a klasszikus dél-indiai tánc, a kucsipudi, a visszajelzések alapján úgy érzem, elnyerte az emberek tetszését. Készült néhány fotó az estről, amelyeket megtekinthetsz itt, a POSZT oldalán. Ha lemaradtál az előadásról, de szívesen ott lettél volna, akkor van egy jó hírem. Készült róla videó is, amelyből egy rövid kis összeállítást szeretnék itt a blogban is majd közzétenni.

Nagyon örülök, hogy ilyen sok ember jött el és élvezte az előadást. Ha esetleg Te most nem tudtál eljönni, akkor a legközelebbi előadáson itt a helyed, hiszen egy élő előadás mindig nagyobb élmény, mint egy videó!
Üdv:

Zsuzsa.